ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΟ ΖΕΝ ΜΕ ΤΟΝ KOTEN ROSHI ΚΑΙ ΤΟΝ DOIKU SENSEI, ΤΡΙΤΗ 16.05.2023

Τρίτη 16 Μαΐου 2023
19:00 – 20:30

Με αφορμή την επίσκεψη των Koten Roshi και Doiku Sensei στην Αθήνα για το εαρινό Sesshin στο Zen Center Athens, διοργανώνουμε μια ανοιχτή εκδήλωση, για να μπορέσετε όσοι δεν θα συμμετέχετε στο Sesshin, να έρθετε σε άμεση επαφή με αυτούς τους σημαντικούς δασκάλους.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 16 Μαΐου στις 19:00.
Πρόκειται για μια ομιλία που θα διαρκέσει 1,5 ώρα με θέμα το Ζεν, κατά την οποία εκτός από το πρακτικό κομμάτι της διδασκαλίας πάνω στον διαλογισμό ζαζέν, θα υπάρχει χρόνος για ερωτήσεις και συζήτηση με τους δασκάλους. H ομιλία θα γίνει στα ιαπωνικά με ταυτόχρονη μετάφραση στα αγγλικά. Παρακαλούμε να βρίσκεστε στο χώρο 15 λεπτά πριν την έναρξη της ομιλίας.

Δεν είναι απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής.

Ο Koten Inoue Roshi είναι ο ηγούμενος του ναού Soto Zen Saikenji και διδάσκει στο Zen μοναστήρι Hosshinji. Γεννημένος το 1944 στην Takahara κοντά στην Hiroshima, έγινε μοναχός το 1959 στο Fukui, κάτω από την καθοδήγηση του Zen Master, Sekkei Harada. Έλαβε τον τίτλο του Zen Master το 2004 και ξεκίνησε να επισκέπτεται την Ελλάδα και να διδάσκει την Sangha του Zen Center Athens από το 2014.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την εκδήλωση μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο [email protected]